Utánpótlás

Miért a floorball?
 
A rendszeres sportolás nélkülözhetetlen, mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. A floorball azonban jóval távolabbra mutat ennél az alapigazságnál. Csapatmunka, magabiztosság, eltökéltség... Többek között ezekre tanít meg a floorball, amely mindeközben kikapcsol, szórakoztat, barátságokat hoz össze.
 
Szerezz barátokat!
 
Sok barátot szerezhetsz, egyszerre 6 (5+1) játékos lehet a pályán egy csapatban, a sok csere miatt azonban mindenki szóhoz juthat. Edzésen hol kisebb, hol nagyobb csoportokban sajátíthatod el a sportág alapjait. A csapattársaid egyben a barátaid lesznek, akikkel együtt örülhetsz a góloknak. Az edzők személyében szintén barátokra lelhetsz, tőlük játszva tanulhatsz.
 
Nem csak iskolában, Diákolimpián játsznád?
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy a futball után a floorball kispályás változata a második legnépszerűbb Diákolimpiai sportág, melyre több mitn 450 csapat jelentkezik évente.
 
floorballkpdo2014.jpg
Kispályás Diákolimpia országos döntő 2014
 
Azt is tudod, hogy akár oszgáos bajnok is lehetsz, ha csatlakozol egy egyesülethez és szorgalmasan jársz edzésre, mérkőzésekre? Sok városban működnek egyesületek, ahol elkezdheted sulin kívül is ütni a labdát, az Egyesületek menüpont alatt meg is nézheted, hol van a hozzád legközelebbi csapat.
 
Főiskolai, egyetemi jelentkezésnél plusz pont jár, ha sikeresen szerepelsz a Diákolimpán, országos- vagy világbajnokságokon.
 
Csehország, Szlovákia, Svédország?
 
Sok egyesület viszi ki csapatait külföldi, rangos nemzetközi tornákra, hogy minél több pozitív megerősítés érjen titeket, játékosokat, hiszen ezáltal kedvelitek meg még jobban a floorballt. Ha szeretsz utazni, nincs is más dolgod hátra mint, hogy keress magadnak egy egyesületet és beszerezd a 
 
Felszerelésed.
 
Ahhoz, hogy játszani tudj szükséged lesz mindenek előtt egy tornacipőre és floorball ütőre, kapusoknak védő ruházatra és sisakra. Ezeken felüli kiadás lehet még az egyesületi tagdíj (1000-10000 ft/hó között változik egyesületenként), az utazási költségek.