Hírek

Közlemény
2019. 02. 08.

Az MFSZ elnöksége, főtitkára a szezon végén lemond.

"Tisztelt Sporttársak!
Kedves floorball közösség!
 
Sportágunk működtetése, fenntartása mindig is kihívásokat tartogatott magában. Minden korszaknak meg volt a maga nehézsége, nem volt ez másként a jelenlegi vezetőség ideje alatt sem. 2015-ben, mikor a tagság bizalmat szavazott az elnökségnek, mély válságban volt a sportág mind pénzügyi, mind erkölcsi értelemben. Kitartó munkával az adósságot kifizettük, a pénzügyeket rendbe tettük, és talán a tagsággal szemben is sikerült a bizalmat tovább erősíteni.
 
Köszönünk mindent annak a maréknyi sporttársnak, aki 2015 óta kitartóan segítette a Szakszövetség és ezáltal a magyar floorball működését, fejlődését! A Szakszövetség elnöksége, főtitkára jelen közlemény útján tudatja, hogy a 2019-es éves rendes közgyűlés napjával – várhatóan: április vége – lemond.
 
Úgy érezzük, hogy minél előbb szólunk erről, annál könnyebb lesz az átállás, és könnyebben tud felállni a következő vezetőség. A hátralévő néhány hónapban továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk a sportágért. De számunkra ez a kaland a bajnoki szezon végén véget ér.
 
Budapest, 2019. február 8.
 
 
Sportbaráti üdvözlettel,
 
Veisz László, az MFSZ elnöke
Hajnal Gabriella, Gál Tamás, Rab Konstantin, Vadócz Bence elnökségi tagok
Jaczkó Róbert Gyula, főtitkár"