Hírek

Kiélezett párosításokkal folytatódik a Salming Férfi OB I
2019. 10. 09.

 Keleti klasszikus, alsóházi rangadó és csaták a rájátszásért – Ezúttal Vácrátóton, Komáromban, Kazincbarcikán és Érden szurkolhatunk a helyszínen

Újabb négy párosítással folytatódik a hazai pontvadászat. A mérkőzések sorozata Vácrátóton fog kezdődni, ahol eddig két pont nélkül álló csapat néz farkasszemet egymással: a házigazda Origo Mohicans a Torpedo Justitia együttesét fogadja. Mindkét oldalra nagyon ráférne a győzelem íze, ezért várhatóan kettőzött erővel fognak csatába indulni a csapatok!
 
Origo Mohicans – Torpedo Justitia
2019. október 12. (szombat), 15:50
Vácrátót, Sportcsarnok
 
Szombaton este ismét hazai pályán szerepel az SZPK Komárom legénysége, akik az ismét idegenbe utazó IBK Cartoon Heroes csapatát látják vendégül. Eddig mindkét csapat 4-4 pontot gyűjtött, közvetlen tabellaszomszédok, így igazán izgalmas mérkőzésre van kilátás. A múlt héten igazi őrült futamban nyert az erődvárosi különítmény, míg a mesehősök elvesztették veretlenségüket: kérdés, hogy a hazaiak lendülete, vagy a mesehősök daca lesz-e az erősebb.
 
SZPK Komárom – IBK Cartoon Heroes
2019. október 12. (szombat), 19:30
Komárom, Városi Sportcsarnok
 
Vasárnap keleti klasszikussal folytatódik a meccsdömping. A két szomszédvár csatájának tétjét tovább emeli, hogy a házigazda Kazincbarcikai Ördögök jelenleg a második, míg a vendég DEAC az első helyet foglalják el a tabellán. A két együttes számos korábbi parázs mérkőzése is garancia arra, hogy most is jó, szoros párharcot prezentálnak a felek.
 
Kazincbarcikai Ördögök – Debreceni EAC
2019. október 13. (vasárnap), 14:30
Kazincbarcika, Kazinczy Sportcsarnok
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2688489641182611/
 
A forduló zárására Érden kerül sor: az elmúlt fordulóban egyaránt győzelmet bezsebelő ARES a dunaújvárosiakat fogadja. Bár a tabellán jelenleg 4 hely választja el a csapatokat egymástól, mindösszesen egyetlen pont a különbség a felek között. Ráadásul az örökmérleg egy hajszálnyival is, de a spártaiaknak kedvez, akik a győzelem ösvényére múlt héten léptek rá. Érdekesnek ígérkezik a játéknap zárása is!
 
ARES HC – Dunaújvárosi Egyetem-RFT
2019. október 13. (vasárnap), 18:00
Érd, Batthyány Sportcsarnok
 
A játéknap szabadnaposa a Phoenix Wizards csapata.