Hírek

Kezdetét veszi a rájátszás
2023. 03. 18.

Az ARES-Phoenix Fireball mérkőzéssel megkezdődik a férfiak rájátszása, a nőknél pedig CH-Eger párharccal folytatódik a pontvadászat
 

Március harmadik hétvégéje női mérkőzéssel veszi kezdetét: az egriek látogatnak a CH csapatához. A szezonban  a két csapatnak ez lesz az első párharca: a Heves megyeiek esetleges pontszerzése nyílttá is teheti a dobogóért folyó harcot, míg a házigazdák tovább két pont begyűjtésével a második helyre léphetnek előre. Érdekes kora délutni programra van kilátás!
 
IBK Cartoon Heroes - Egri Városi Sportiskola
2023. március 18 (szombat), 13:00
Érd
 
Szintén Érden kezdődik meg a férfi bajnokság rájátszása. Az idén ismét újabb formátumban folytatják a csapatok a küzdelmüket az érmes helyekért: az IFL-ben legelőkelőbb helyen végzett magyar csapat, azaz az SZPK-DESEF Komárom és a hazai alapszakasz győztese, a Phoenix Wizards automatikusan az elődöntőbe jutottak. A másik két elődöntős helyért a kövtkező párharcok lesznek:
  • Dunai Krokodilok vs DEAC (első mérkőzés jövő hétvégén)
  • Phoenix Fireball vs ARES HC
A továbbjutás 2 találkozón fog eldőlni, a gólarány is számítani fog tehát
 
Az ARES tehát az alapszakasz harmadik helyének köszönhetően jutott ismét az egyenes kieséses szakaszba. Az érdi együttes ellenfele az IFL négyes döntőjéről éppen lemaradó Phoenix Fireball lesz. Hotz Erikék várhatóan motiváltan állnak bele a hazai sorozatba, míg az érdiek is megmutathatják oroszlán körmeiket.
 
ARES HC - Pheonix Fireball
2023. március 18 (szombat), 18:00
Érd