Hírek

IFL mérkőzések Törökbálinton és Komáromban
2019. 09. 27.

 Mindhárom hazai csapat itthon játszik hétvégén: Törökbálinton és Komáromban is szurkolhatunk!

 Magyarországi mérkőzésekkel folytatódik a 3 Nations IFL, azaz a magyar-osztrák-szlovén bajnokság. A hétvégi menüt ezúttal is csapatokra bontva közöljük.
 
SZPK-DESEF Komárom:
Kezdjük ezúttal a komáromiakkal! Haris Tibor csapatára ezúttal könnyebb hétvégé vár, csak egyszer kell pályára lépni, akkor is remélhetőleg telt ház előtt, Komáromban. Az ellenfél is ismerős: a Villach látogat az erődvárosba. Az a Villach, amelyik eddig – igen szoros mérkőzésen – le tudta győzni a komáromi legénységet: múlt szombaton Karintiában 6:5-ös hazai győzelemmel zártak a csapatok. Azóta az SZPK Klagenfurtot is megjárta, ráadásul azt az akadályt már sikerrel vették Németh Richárdék. Itt az ideje, hogy hazai pályán vágjanak vissza a Villachnak is a srácok!
 
A mérkőzést megelőzően jótékonykodásra is lehetőség nyílik: a Rex Komáromi Állatvédő Egyesület támogatására lesz lehetőségük a nézőknek kihelyezett kiosk-nál. Az SZPK vezetősége kér minden kilátogatót, hogya kilátogatók a lehetőségeikhez mérten csatlakozzanak a kezdeményezéshez.
 
SZPK-DESEF Komárom – VSV Unihockey
2019. szeptember 28. (szombat), 19:30
Komárom, Városi Sportcsarnok
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2491685704202845/
 
Phoenix Fireball:
A magyar bajnok ezúttal ismét a Dunai Krokodilokkal jár egy cipőben: ugyanazokat a csapatokat fogadják Rési Tamásék, mint a hüllők. Szombaton a sorozat címvédője, a szlovén Insport Škofja Loka lesz a tűzmadarak ellenfele, míg vasárnap a Polanska Banda vár a Pafféri-társaságra. Nem ismeretlen már egyik gárda sem a mieinknek: a Škofja Loka ellen szoros vereséggel nyitotta nemzetközi szereplését a Phoenix, hogy aztán a Polanska Banda ellen bezsebelje a pontokat a magyar csapat. Ezúttal is két szoros mérkőzésre van kilátása tehát a fővárosiaknak, akik reményeink szerint megismétlik a múlt heti produkciót és mindkét szlovén csapatot legyűrik!
 
Phoenix Fireball - Insport Škofja Loka
2019. szeptember 28. (szombat), 18:00
Törökbálint, Bálint Márton Általános Iskola
 
Phoenix Fireball – Polanska Banda
2019. szeptember 29. (vasárnap), 13:40
Törökbálint, Bálint Márton Általános Iskola
 
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/536658983540915/
 
Dunai Krokodilok:
Az érdiek az első pontjaikért hajtanak a hétvégén, ismételten hazai környezetben. Az elmúlt szlovéniai hétvégén is már megmutatta méregfogát a krokodilok legénysége, de a kiélezett meccsekért akkor nem osztottak pontokat Havas Krisztiánéknak. Ezúttal viszont bízunk benne, hogy sikerül megtörni a jeget a Dunai Krokodiloknak is: szombaton a múlt hétről már ismert Polanska Banda lesz az ellenfél, míg vasárnap először mérkőznek a hüllők a címvédő Insport Škofja Lokával.
 
Dunai Krokodilok - Polanska Banda
2019. szeptember 28. (szombat), 18:00
Törökbálint, Bálint Márton Általános Iskola
 
Dunai Krokodilok - Insport Škofja Loka
2019. szeptember 29. (vasárnap), 13:40
Törökbálint, Bálint Márton Általános Iskola
 
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/536658983540915/
 
Szurkoljunk minél többen a helyszínen a magyar csapatoknak. Csatlakozzatok a facebook eseményekhez és osszátok meg a mérkőzéseket másokkal is!