Hírek

Fontos pontokért hajtanak a magyar csapatok a nemzetközi ligában
2019. 11. 21.

A magyar csapatokra ezúttal könnyebb hétvége vár a 3 Nations IFL keratein belül: ezúttal mindhárom gárdánknak csak szombaton kell pályára lépniük

.Igazi kettős rangadó vár a floorball barátokra Érden: szombaton délután és este is egy-egy magyar-osztrák párharc részesei lehetnek a kilátogatók. Kezdésként a Dunai Krokodilok fogadják a bécsi csapatot. Bár már benne vagyunk a bajnokságban, ez ismét egy premier lesz: az osztrák főváros csapata eddig még nem randevúzott magyar együttessel. A bécsieknek nem megy rosszul: eddig 15 egységet abszolváltak és a 3. helyet foglalják el. A hüllők eddigi pontjaikat hazai környezteben szerezték meg, reméljük ezúttal is sikerül sikeresen szerepelni Schauer Balázséknak. A legutóbbi karintiai túra során is közel volt a győzelemhez az érdi csapat, de két szoros vereséggel kellett beérniük: egy sikerrel akár feljebb is léphetnek a srácok a táblázaton.
 
Dunai Krokodilok – Wiener FV
2019. november 23. (szombat), 17:10
Érd, Batthyány Sportcsarnok
 
A krokodilok után a főnix madár uralja az érdi légteret: a magyar bajnok a Villach csapatát fogadja. Elég friss benyomásaik vannak a résztvevőknek egymásról, hiszen múlt szombaton Karintiában találkoztak a felek: ezúttal tehát Érd less a helyszín. A karintiai csatát a magyar bajnok szűk különbséggel abszolválta, majd másnap az önbizalomnak is jót tevő fölényes sikert aratott a KAC ellen. A cél a lendület megtartása és a pontok itthon tartása: ezzel a Phoenix az SZPK-nak is szívességet tenne, hiszen a komáromiak akár pont a Villach csapatát előzhetnék meg. Bízunk benne, hogy sokan választják majd szombati programként a dupla IFL meccseket!
 
Phoenix Fireball – Villacher SV
2019. november 23. (szombat), 20:00
Érd, Batthyány Sportcsarnok
 
Ezúttal az SZPK-DESEF Komárom csapatára vár utazás: Haris Tibor legénysége először lép pályára a sorozatban Szlovéniában. Az erődvárosiak is friss tapasztalatokkal bírnak mostani ellenfelükkel kapcsolatban: a Borovnica csapatát múlt szombaton minimális különbséggel sikerült felülmúlni hazai környezetben. A győztes recept tehát ismert Németh Richárdéknak, újra ezt kell elővenni Dobrovában is!
 
FBC Borovnica – SZPK-DESEF Komárom
2019. november 23. (szombat), 19:00
Dobrava, Szlovénia