Hírek

Folytatódik a nemzetközi liga
2020. 01. 10.

 Egy hónapos szünetet követően ismét magyar meccsek a 3 Nations IFL sorozatban

 Egy hónapja játszottak legutóbb IFL-es meccset a magyar csapatok és a Magyar Kupa párharcok óta is eltelt már néhány hét. A szünetet követően viszont rendesen belecsapnak a közepébe a mieink: a Phoenixre és az SZPK-ra két fontos mérkőzés vár, míg a krokodiloknak ezúttal egy fellépés jut.
 
Dunai Krokodilok:
A hüllők játszák első magyar meccset 2020-ban a sorozatban. Az ellenfél a Borovnica lesz: a szlovén csapattal már találkoztak a krokodilok: 9:6-os hazai siker született ekkor. Van tehát miért visszavágniuk a hüllőknek és egy pontszerzéssel a többi magyar csapatnak is szívességet tennének Havas Krisztiánék. A Borovnica ugyanis még éles harcban áll a Final Four-ért (18 ponttal jelenleg a hatodik helyen állnak, de csak kettő egységgel vannak lemaradva a már elődöntős helyen álló SZPK-tól), addig sajnos a hüllők távolabbról tekintenek erre a versenyre. Itt a lehetőség, hogy a krokodilok karaktert villantsanak és jól indítsák 2020-at!
 
Dunai Krokodilok – FBC Borovnica
2020. január 11. (szombat), 15:00
Törökbálint, Bálint Márton Iskola
 
Phoenix Fireball:
A magyar bajnokra két hazai találkozó vár hétvégén. A Pafféri-legénység ugyan jelenleg a tabellán a második helyet foglalja el, vesztett pontok tekintetében viszont Rési Tamásék állnak a legjobban. Ahhoz, hogy ez így is maradjon, fontos pontokat kell hétvégén itthon tartani! Hangolódásnak jó a Klagenfurt elleni mérkőzés: a karintiaiak nem sok sót ettek eddig a mezőnyben, tisztes távolságból követik a rájátszésért vívott harcot, ráadásul a tűzmadaraknak is jó emlékeik lehetnek róla: az osztrák városban 13:5-ös magyar siker született. A vasárnapi már rágósabb falatnak ígérkezik: a Borovnica alszik egyet hazánkban, hogy megmérkőzzenek a tűzmadarakkal is. Az őszi szlovén túra magyar sikert hozott (12:7), egy hasonló eredménnyel most is kiegyeznénk!

Phoenix Fireball – Klagenfurter AC
2020. január 11. (szombat), 18:30
Törökbálint, Bálint Márton Iskola
 
Phoenix Fireball - FBC Borovnica
2020. január 12. (vasárnap), 12:00
Törökbálint, Bálint Márton Iskola
 
SZPK-DESEF Komárom:
A komáromiakra vár talán a legcombosabb feladat: két idegenbeli találkozó is vár a Haris-fiúkra. Első ízben a jelenlegi listavezető Škofja Loka vendége lesz az úthenger: a szlovénok nem emlékeznek szívesen a magyar csapatra hiszen 10:4-es pofonba néztek bele Komáromba. Ezúttal egy szűkebb győzelem is nagy bravúr lenne: hazai környezetben csak a pont magyarországi túrán részt vevő Borovnica tudta megtréfálni őket. Reméljük, hogy a komáromiak csatlakoznak hozzájuk! Vasárnap ismét feladat vár az erődvárosiakra: a Polanska Banda is leszakadva figyeli a rájátszásért vívott harcot, ugyanakkor Komáromban pont ők tréfálták meg Németh Richárdékat. Van tehát miért visszavágni nekik, a pontok pedig a Final Four eléréséhez is jól jönnek!
 
FBK Insport Škofja Loka – SZPK-DESEF Komárom
2020. január 11. (szombat), 16:45
Škofja Loka, Szlovénia

FBK Polanska Banda - SZPK-DESEF Komárom
2020. január 12. (vasárnap), 15:00
Gorenja Vas, Szlovénia