Hírek

Felnőtt floorball tábor a Balatonnál
2021. 07. 30.

Ha még emlékszel a régi MEFOB-ok hangulatára (vagy inkább másoknak vannak emlékei rólad), ha szeretnéd átélni ismét azokat az időket, amikor a csapatoknak nem ért véget a közös program a mérkőzés lefújásával, vagy ha mindebből pont kimaradtál, esetleg csak részt vennél egy közös buli bajnokságban, akkor az alábbi hír neked szól!
 

 
Különleges eseménnyel készülünk azoknak, akik eljönnek Fonyódra, Szeptember 1 - 4 között egy szezonnyitó/nyárzáró kupára. Szeretnél találkozni régi floorballos ismerősökkel, csobbannál egy jót a érkőzések után a Balatonban? Végignéznéd a Magyarország - Anglia VB selejtezőt a Balaton partján? Még megannyi hasonló kérdést is feltehetnénk, amire ha igen a válasz, akkor mindenképp érdemes eljönnöd! Akár komolyan veszed a játékot, akár a cserepadról szurkolod ki magadnak és a leendő csapatodnak az érmeket, mi szívesen látunk!
 
 
A kupa érdekessége (amelynek alapötlete éppen egy MEFOB alatt született), hogy nevezni EGYÉNILEG lehet, a csapatokat az előre felmért erőviszonyok alapján fogjuk kisorsolni a helyszínen kiemeléssel, törekedve az egyenletes eloszlásra, azaz minden csapatban egyenlő arányban fognak szerepelni amatőr és profi játékosok.
 
FONYÓD, 2021. SZEPTEMBER 1-4.
 
EGYÉNI NEVEZÉSŰ nagypályás floorball kupa Fonyódon, helyben kisorsolt, vegyes csapatokkal.
 
A jelentkezőket a helyszínen fogjuk kisorsolni a létszámtól függően 3-4 csapatba, az előzetesen felmért erőviszonyoknak megfelelően kiemeléssel. A játékidő mérkőzésenként 2*15 perc futóórával az alapszakaszban és 2*20 perc tiszta játékidő a döntőkben.
 
Programok:
 
- Közös meccsnézés
 
- Szurkolás és csapatösszetartás
 
- Strand
 
- Kirándulás
 
Teremidők:
 
/0. nap/ Szeptember 1. 11:00 - 13:00 - Közös edzés (opcionális)
 
/1. nap/ Szeptember 2. 10:00 - 13:00 - Kupa első fordulója
 
/2. nap /Szeptember 3. 09:00 - 13:00 - Kupa második fordulója
 
RÉSZLETES PROGRAMBONTÁS KÉSŐBB:
 
Részvételi díj:
 
25 000.- Ft/fő, ami tartalmazza:
 
- Szállást 3 éjszakára reggelivel a Tóth villában (https://www.facebook.com/tothvilla)
 
- Teremköltséget
 
- Részvételi díjat
 
Jelentkezés:
 
- Jelentkezés egyénileg a google form-on keresztül:
 
 
- Jelentkezési határidő 2021. augusztus 8.
 
- Fizetési feltételek: A FB CSOPORTBAN:
 
 
A PROGRAMON CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEK VEHETNEK RÉSZT!