Hírek

Feléhez érkezik a Salming OB I alapszakasza
2019. 11. 29.

 Hétvégén a 9. forduló jön, azaz a feléhez érkezik a hazai pontvadáaszat alapszakasza

A 18 fordulós alapszakasz 9. játéknapja vár ránk szombaton és vasárnap. A fétávhoz érkező pontgyűjtés során egy alkalommal minden csapat szabadnapot töltött, ez ezúttal a Kazincbarcikai Ördögök gárdája lesz. A soron következő hétvégén is fordulót rendeznek, meilőtt rövidebb téli szünet következne, elemzésekre majd akkor fogunk vállalkozni.
 
Most viszont fókuszáljunk a mérkőzésekre! A játéknap Vácrátóton fog indulni, ahol az Origo Mohicans a Phoenix Wizards legénységét fogadja. A mohikánok az utóbbi játéknapokon szoros mérkőzéseket produkáltak, míg a varázslók a múlt hétvégén ismét győzelem útjára léptek. Összességében tehát két jobb passzban lévő csapat találkozik egymással, amiben benne van egy érdekes párharc.
 
Origo Mohicans – Phoenix Wizards
2019. november 30. (szombat), 10:50
Vácrátót, Sportcsarnok
 
A játéknap rangadójára szombat délután következik: a harmadik helyen álló ARES HC a második IBK Cartoon Heroes csapatát fogadja. Igazi négypontos csata lesz ez: a CH győzelmével újabb riválist szakíthat le magáról és harcban lehet az első helyért, míg az ARES számára is fontos a pontok begyűjtése. Az érdiek előző héten fontos pontokat hullajtottak, ha ők is szeretnék folytatni harcukat az első helyért, akkor most le kell győzniük a mesehősöket. Parázs, izgalmas párharc várható Érden!
 
ARES HC – IBK Cartoon Heroes
2019. november 30. (szombat), 15:40
Érd, Batthyány Sportcsarnok
 
Vasárnap Dunaújvárosban pattog előbb a lyukacsos: a két egyetemista csapat csatáján a DEAC érkezik a Duna-parti városba. A hazaiaknak eddig otthon jól megy: egy győzelem mellett két döntetlen a mérlegük, továbbá a tabella első felében álló csapatok ellen is jobban muzsikál a Rudas. A debreceniek számára is van tétje a mérkőzésnek: amennyiben behúzzák a két pontot Nyisztor Szabolcsék, akkor garantáltan az első helyen karácsonyozhatnak a cívisvárosi egyetemisták.
 
Dunaújvárosi Egyetem – RFT – Debreceni EAC
2019. december 1. (vasárnap), 16:00
Dunaújváros, Campus Aréna
 
A játéknap zárására a fővárosban kerül sor: a sereghajtó Torpedo Justitia a jelenleg negyedik pozíciót elfoglaló SZPK Komáromot látja vendégül. Mindkét együttes számára fontos a pontok gyarpítása: a hazaiak szeretnének minél több skalpot gyűjteni, míg az SZPK-nak fontosak a pontok a dobogós helyekért vívott harcban.

Torpedo Justitia – SZPK Komárom
2019. december 1. (vasárnap), 17:30
Budapest, XIII. Kerület, ATTE Sportcsarnok