Hírek

Az idei év utolsó Salming OB I-es mérkőzései következnek
2019. 12. 05.

 Az év utolsó olyan hétvégéje következik, amikor bajnoki mérkőzések várnak a csapatokra.

A rövid hétvégén valamennyi találkozóta vasárnap délután vagy kora este kerül sor. Leghamarabb ezúttal is Vácrátóton startol a floorball hétvége: a mesehősök lesznek a mohikánok vendégei. Az Origo előző héten egy nagyobb ütésbe „nézett bele”, amit most biztosan feledtetni szeretnének Juhász Krisztiánék. A CH jó formában van és Liebe Györgyék egy esetleges győzelemmel megerősített második hellyel zárhatnák 2019-et. A két csapat még nem találkozott egymással, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésre januárban kerül sor.
 
Origo Mohicans – IBK Cartoon Heroes
2019. december 8. (vasárnap), 16:40
Vácrátót, Sportcsarnok
 
 A fővárosban folytatódik a játéknap: a Torpedo a Phoenix Wizardsot látja vendégül. A varázslók az utóbbi időben visszataláltak a győztes útra és az is mellettük szól, hogy az első játéknapon is magabiztos sikert arattak a Torpedo ellen.Pap Zsolték ugyanakkor hazai pályán veszélyesebbek, legutóbb is sok góllal terhelték meg az SZPK-t, ebbe bíznak most is a bordó mezesek.

Torpedo Justitia - Phoenix Wizards
2019. december 8. (vasárnap), 17:30
Budapest, ATTE Sportcsarnok
 
Vasárnap este rendezik a játéknap rangadóját: revansot szeretne venni az ARES a Kazincbarcikai Ördögökön. Az első játéknapon a borsodiak legyőzték az érdieket, ez a két pont azóta is hiányzik az ARES gyűjteményéből. Ennek is köszönhető, hogy a két csapat tabellaszomszéd és a mostani pontok a rájátszást érő helyek sorsát is befolyásolni fogják. Nagy csata és jó meccs várható!

ARES HC - Kazincbarcikai Ördögök
2019. december 8. (vasárnap), 18:00
Érd, Batthyány Sportcsarnok
 
Szintén este 6-kor veszi kezdetét az SZPK Komárom dunaújvárosi vendégjátéka. A spártaiak legutóbb elvesztették hazai veretlenségüket, míg a komáromiak sokgólos meccsen hozták el a pontokat a Torpedo otthonából. Az újvárosiak nem tettek még le a rájátszásról, ehhez fontos pontokat gyújthetnek most a komráomiak ellen. Az SZPK a harmadik helyét erősítheti meg egy győzelemmel: nem is lesz más céljuk Zsámbokiéknak. Érdekes összecsapásra van kilátás Dunaújvárosban is!
 
Dunaújvárosi Egyetem-RFT - SZPK Komárom
2019. december 8. (vasárnap), 18:00
Dunaújváros, Campus Aréna
 
A játéknap szabadnaposa a DEAC csapata.