Hírek

A tét a Magyar Kupa Final Four!
2019. 12. 11.

Salming OB I-es csapatok az IFL-es gárdák ellen mérhetik fel tudásukat

Második köréhez érezik a Magyar Kupa: csatlakozik a mezőnyhöz a magyar bajnok is és a tét máris a legjobb négy, azaz a februári Final Four lesz!
 
Az első párharc máris házon belül zajlik: a Phoenix Fireball a Wizards gárdájával találkozik. Bár a két csapat egy egyesülethez tartozik és van átjárás a csapatok között is, de az ilyen találkozóknak is van egy egyedi tétje, hangulata. A varázslók keretéből többen is megmutathatják azt, hogy hosszú távon a Fireball kötelékében is lehet rá számítani. Egy jó hangulatú mérkőzésre van kilátás, ahol két jó formában lévő csapat találkozik.

Phoenix Fireball - Phoenix Wizards
2019. december 13. (péntek), 19:40
Törökbálint, Bálint Márton Általános Iskola
 
Szombaton érdi párharccal folytatódnak a küzdelmek: az ARES HC is nemzetközi ligából érkező csapatot, a Dunai Krokodilokat fogadja. A két együttes ugyanott játssza hazai mérkőzéseit, így mindkét fél otthon érezheti magát. A hüllők ki vannak éhezve a győzelemre és egy jó Magyar Kupa szereplés biztosan jót tenne a hangulatnak is - bár a sorozat igazi unikornis a krokik számára, akik eddig hét döntőt vívtak meg sikertelenül. Most viszont a tét a FInal Four és bár az ARES felszabadultan játszhat, szép teljesítmény lenne a továbbjutás a Dávid-testvérektől.

ARES HC - Dunai Krokodilok
2019. december 14. (szombat), 18:00
Érd, Batthyány Sportiskola
 
Szintén szombaton kerül sor az egyetlen Salming OB I-es csatára: az Origo az SZPK-t fogadja. A mohikánok az utóbbi időben több csapat dolgát is megnehezítették (leszámítva a Wizards-ot), most pedig bravúrra készülnek Juhász Krisztiánék: a tavalyi teljesítményt megismételve szeretnének a legjobb négyig eljutni. A sorsolásnál kis szerencséjük már volt, kérdéds, hogy mennyire tudnak élni a lehetőséggel. A komáromi legénység jutott már a legjobb négyig és most is ez a cél lebeg előttük. A bajnokságban már találkoztak a csapatok, ahol erődvárosi siker született: ennél kevesebbel most sem szeretnék beérni a narancsosok. Ugyanakkor Vácrátóton nem mindig könnyű játszani (erről a CH-nak friss tapasztalatai vannak), így ezúttal is adott a lehetőség egy szoros mérkőzéshez!
 
Origo Mohicans - SZPK Komárom 
2019. december 14. (szombat), 19:50
Vácrátót, Sportcsarnok
 
A legjobb négy mezőnye december 21-én válik teljessé, amikor az SZPK első számú csapata a DEAC-ot fogadja.