Hírek

A nyolcadik fordulóval folytatódik a férfi Salming OB I
2019. 11. 21.

 Valamennyi találkozóra szombaton kerül sor – ezúttal Érden, Debrecenben, Törökbálinton és Komáromban szurkolhatunk

Késő délelőtt máris egy rangadóval indul a játéknap: a jelenleg harmadik helyezett mesehősök a negyedik helyen álló ördögöket lárják vendégül. A képregényekbe is beillő párharc a felsőház alakulásának szempontjából is jelentős lesz: a CH esetleges győzelmével újabb riválist szakíthat le maga mögött, míg a borsodiak egy skalppal nagy lépést tehetnek előre céljaik elérése érdekében.
 
IBK Cartoon Heroes – Kazincbarcikai Ördögök
2019. november 23. (szombat), 11:30
Érd, Batthyány Sportcsarnok
 
Ebédidő után rendezik Debrecenben a DEAC és a Torpedo csörtéjét. Ránézésre mondhatjuk, hogy országos 1-es a meccs, hiszen a listavezető fogadja az utolsót. Ugyanakkor a debreceniek legutóbb is akadoztak az Origo ellen, míg a fővárosi alakulat bezsebelte első győzelmét - kérdés, hogy melyik arcukat mutatják most a csapatok.
 
Debreceni EAC – Torpedo Justitia
2019. november 23. (szombat), 12:30
Debreceni Egyetem Kecskeméti János Sportcsarnoka
 
Érdekes délutáni programnak ígérkezik az ARES vendégeskedése a Wizards otthonában. A varázslók eddig feleannyi pontot szorgoskodtak össze, mint az érdiek (8 pont áll az ARES, 4 a Wizards neve mellett) és ha továbbra is a rájátszás a célja a Phoenixes csapatnak, akkor mindenképpen pontot kell szerezniük. Az ARES kényelmesebb helyzetben van, hiszen a második helyen állnak a tabellán, legutóbb az SZPK-t gyűrték le minimális különbséggel. Egy esetleges győzelemmel ők is egy újabb riválist tudhatnának maguk mögött.
 
Phoenix Wizards – ARES HC
2019. november 23. (szombat), 15:30
Törökbálint, Bálint Márton Általános Iskola
 
A játéknap zárására Komáromban kerül sor: az Origo látogat az erődvárosba. A legutóbbi hétvégén mindkét csapat vereséget szenvedett, ki vannak éhezve a győzelemre a csapatok. A tabellán csak három pont a különbség a felek között, így a vendégek győzelme jól összekuszálhatná a jelenlegi állást. A realitás mégis inkább az, hogy otthon maradnak a pontok: kellene is ez az SZPK-nak ahhoz, hogy továbbra is rájátszást érő helyen tanyázzanak. Érdekesség, hogy a csapatok hamarosan a Magyar Kupában is találkoznak, így hamarosan less egy újabb felvonása ennek a párosításnak.

SZPK Komárom – Origo Mohicans
2019. november 23. (szombat), 19:30
Komárom, Városi Sportcsarnok
 
A játéknap szabadnaposa a Dunaújvárosi Egyetem-RFT csapata lesz.