Hírek

U11-ben is komáromi bajnoki cím
2016. 06. 10.

Az SZPK Komárom és a Dunai Krokodilok közötti versenygés a bajnoki címért egészen az utolsó fordulóig tartott.

A 14/15-ös évhez képest csökkenő létszámmal indult útnak az U11-es utánpótlás bajnokság 2015. őszén. Négy csapat nevezését fogadta el a Versenybizottság, ők a Vajda-CH, címvédőként az SZPK Komárom, a Dunai Krokodilok és a Phoenix Fireball voltak. Sajnálatos módon a Tűzmadarak később visszaléptek.
 
A kilenc fordulós bajnokságnak így végül három csapat vághatott neki körmérkőzéses rendszerben. Az első fordulók eredményei alapján már látható volt, hogy az első helyért ugyanaz a két csapat, a Dunai Krokodilok és az SZPK fog vetélkedni, mint egy évvel korábban. Szabó Gábor (DK) és Sztojanov Olivér (SZPK) edzők tanítványai idén is színvonalas mérkőzéseket játszottak. A bajnoki cím sorsa egészen az utolsó mérkőzésig nyitott volt, mely után végül a komáromi csapat emelhette magasba a kupát.
 
Az SZPK ismét sikeres évadot zárt az utánpóltás bajnokságokban, minden csapatával dobogóra állhatott. Bajnoki címet ünnepelhetett az U11-en túl a fiú U17, U15, U13 csapat, míg harmadik helyen végzett a lány U13 együttes.
 
U11 Országos Bajnokság végeredmény:
1. SZPK Komárom 10 pont
2. Dunai Krokodilok 8 pont
3. Vajda-CH 0 pont
 
A bajnokság legeredményesebb játékosa: Dikácz Juvenál (SZPK Komárom)