Hírek

Rendhagyó felkészülési torna
2016. 09. 12.

Sikeres nyárzáró felkészülési torna a dunaújvárosi floorballosoknál

Múlt szombaton egy egész napos torna keretén belül mérettették meg tudásukát vegyes csapatokon belül a soproni, a szegedi, illetve a házigazda dunaújvárosi floorballosok. A rendhagyó felkészülési mérkőzéseken a három különböző színnel ellátott csapat játékosai kimondottan szoros és izgalmas mérkőzéseken vívtak meg a torna helyezéseiért.
 
Mindössze 1-1 gólok jelentették a különbséget mindhárom csapat között és végül az első helyet a “fekete” színű csapatnak sikerült elhódítania az őt követő “kékek”, majd “narancsok” előtt. A mérkőzések közötti szünetekben büntetőpárbajt és úgynevezett távolba-célba lövő párbajt tartottak, ahol a csapatok játékosai mutathatták meg egyéni képességeiket, majd ezt díjazták is. A torna nagyon jó hangulatban, nagyon jó iramban, mégis a fair play szabályait maximálisan betartva zajlottak és méltó lezárása volt a csapatok nyári felkészülési időszakának. Külön öröm megjegyezni, hogy városunkban még mindig van létjogosultsága a floorballnak, mint teljesen amatőr szinten űzött sportágnak és egy hasonló jellegű tornára is közel 50 teljesen hobbi sportolót sikerül megmozgatni az ország különböző pontjairól. Bízunk benne, hogy ezt nemsokára újra sikerül majd megismételnie a szervezőknek!
 
Addig viszont a hazaiaknak is megkezdődik az idei szezon, ahol a cél nem is lehet más, mint a tavalyi évet megismételve, újra megszerezzék a harmadosztály bajnoki aranyát. Az első egész napos fordulóra – ahol a dunaújvárosiak két mérkőzést játszanak majd – Szeptember 24-én kerül sor újfent a Dunaújvárosi Egyetem csarnokában, ahol a mérkőzések természetesen ugyancsak ingyenesen látogathatóak. Minden kedves floorball kedvelőt, érdeklődöt és ismerőst szeretettel vár az Egyetem floorball csapata.
 
Hajrá Dunaújvárosi Egyetem! Hajrá Magyar Floorball!