Hírek

Rangadókkal folytatódik a Salming Férfi OB I
2019. 10. 02.

 Rangadókkal folytatódik a hazai bajnokság alapszakasza, ezen a hétvégén Budapesten, Debrecenben, Dunaújvárosban és Komáromban szurkolhatunk

Szombaton és vasárnap is két-két mérkőzés vár a floorball szerlmeseire a hazai élvonal alapszakaszából. Érdekesnek ígérkezik a mostani kínálat, nézzük hát meccsről-meccsre!
 
A játéknap a fővárosban kezdődik: a Torpedo a szokásos szombat délelőtti időpontjában látja vendégül az ARES HC csapatát. Sok-sok évig láthatott ilyen párodítást a hazai élvonal pontvadászata, ezúttal ismét megmérkőznek a csapatok. A hazaiak továbbra is első pontjaikért hajtanak, a vendégek múlt heti győzelmükkel megkezdték a felzárkózást. Amennyiben az érdi csapat nem tud kellő létszámban megjelenni, akkor igen szoros csatára van kilátás.
 
Torpedo Justitia – ARES HC
2019. október 5. (szombat), 10:00
Budapest, XIII. Kerület, ATTE Sportcsarnok
 
Szombaton délután felsőházi csatára kerül sor: a DEAC az IBK Cartoon Heroes csapatát fogadja. Mindkét csapat jól vette rajtot, 2/2-es mérleggel várják a szombati találkozót. Tavaly is kiegyensúlyozott volt a két csapat párosítása (1-1-1 győzelem,döntetlen és vereség a mérleg), idén is van esély hasonlóra. A helyezések szempontjából is fontos pontokért zajlik majd a harc Debrecenben.
 
Debreceni EAC – IBK Cartoon Heroes
2019. október 5. (szombat), 16:00
Debrecen, Debreceni Egyetem Kecskeméti János Sportcsarnoka (Böszörményi úti Campus)
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/387974128545074/
 
Vasárnap rangadóidőpontokban rendeznek rangadókat: előbb Dunaújvárosban hangzik el a kezdő sípszó, ahol a jelenlegi éllovas Kazincbarcikai Ördögök vizitálnak. Mindkét csapat megmutatta már, hogy nem érdemes őket félvállról venni: a borsodiak 3/3-as mérleggel állnak és a győzelmek és a jó hangulat meghozhatja a negyedik sikert is. Ehhez természetesen lesz szava a spártaiaknak is, akik a Phoenix Wizardstől már raboltak pontok és nem voltak könnyű ellenfelei az SZPK Komáromnak és az IBK Cartoon Heroesnek sem. Bár tavaly mindkét mérkőzést magabiztosan megnyerték az ördögök, az újvárosi csarnokban nem könnyű győztesként lejönni a pályáról.
 
Dunaújvárosi Egyetem-RFT – Kazincbarcikai Ördögök
2019. október 6. (vasárnap), 18:00
Dunaújváros, Campus Aréna
 
A forduló zárására Komáromban kerül sor: a házigazda SZPK a Phoenix Wizardsot látja vendégül. A két farmcsapat három szezont követően találkozik ismét egymással a hazai élvonalban. A szerepek hasonlóak: megfelelő bázist képezni az egyesület első csapatainak, minél tisztesebb szerepléssel ötvözve. A vasárnap nyertes csapat utóbbihoz tehet egy fontos lépést előre.
 
SZPK Komárom – Phoenix Wizards
2019. október 6. (vasárnap), 19:30
Komárom, Városi Sportcsarnok
 
A forduló szabadnaposa az Origo Mohicans csapata.