Hírek

Lemondott a férfi szövetségi kapitány
2019. 01. 08.

Nádor Krisztián 2015 óta vezette a magyar válogatottat.
 

„Tisztelt Elnök Úr, Tisztelt Elnökség! A családunk életében bekövetkezett események a közeljövőben nem teszik lehetővé számomra, hogy felelősséggel ellássam a szövetségi kapitányi címmel járó feladatokat. Megköszönve a belém helyezett bizalmat, a mai napon a magyar férfi floorball válogatott szövetségi kapitányi tisztségéről lemondok. A továbbiakban is sok sikert kívánok a magyar válogatottnak!”
 
2015-ben Nádor Krisztián volt az egyedüli személy, aki felvállalta azt a feladatot, hogy társadalmi munka keretein belül a férfi utánpótlás és felnőtt válogatottakat elhanyagolt állapotukból újra felépíti. Kitartó munkája eredményeként mindkét válogatott nemzetközi megbecsülése nőtt, ez idő alatt a világeseményeken túl számos barátságos mérkőzésen, tornán vettek részt a nemzeti csapatok. 2016-ban az U19-es válogatottal kijutott a világbajnokságra, melyet kis híján 2018-ban a felnőtt válogatottal is megismételt – gondoljunk csak az oroszok elleni történelmi döntetlenre.
 
A Magyar Floorball Szakszövetség elnöksége ezúton is köszönetét fejezi ki Nádor Krisztián felé az elmúlt időszakban végzett munkájáért, a továbbiakban sok sikert kívánunk neki az élet további területein! A szövetségi kapitányi poszt betöltéséről az MFSZ elnöksége hamarosan dönt.