Hírek

Különleges hummel kampány
2018. 12. 18.

Köszönd meg a munkáját a TE hétköznapi HŐSÖDNEK! 

A hummel egy különleges kampánnyal rukkolt ki karácsonyra: tisztelegni szeretne azok előtt, akik a színfalak mögött, az oldalvonalnál vagy az irodában dolgoznak keményen, hogy Te vagy a csapatod egyre jobbak lehessetek. NEVEZD BE ŐT a hummelnél, és engedd, hogy a hummel egy fantasztikus meglepetéssel köszönje meg a mindennapi munkáját.
 
Ezek a hősök a háttérben a szívüket-lelküket kiteszik. Őket köszöntjük most!
 
Van bárki a klubodban, az egyesületedben, a szövetségedben, aki előtt megemeled a kalapod? Itt a lehetőség, hogy visszaadj valamit azoknak, akik lehetővé teszik, hogy te sportolhass!
Látogass el az alábbi oldalra, és nevezd be a te helyi hősödet!
 
Bővebben a kampányról (angolul): https://bit.ly/2UaTxU3
 
Nevezd be a hősödet (angolul): https://bit.ly/2G0nJ1j
 
HUMMEL LOVE ATHLETES – A hétköznapi hősök
„A hummelnél tiszteljük azokat az elkötelezett embereket, akik mindent megtesznek azért, hogy a sportklubok működjenek – legyen szó akár egy kicsi, helyi egyesületről vagy épp egy világszínvonalú klubról. Tiszteljük azokat, akik a színfalak mögött, az oldalvonalnál vagy az irodában dolgoznak keményen, hogy a dolgok működjenek. Tiszteljük azokat, akik jobban szeretik a játékost, a klubot, a kultúrát, mint magát a játékot. Nevezd be a te helyi hősödet! Ígérjük, hogy tőlünk mindenki megkapja az elismerést!”